ArtDatus

ArtDatus za pravne subjekte

Svi pokloni koje trebate!

ArtDatus može Vašem poduzeću ponuditi sve poklone koje zatrebate. Prigode za darivanje je mnogo, osim blagdanskih tu su još i pokloni povodom rođendana, godišnjica rada, promocija, poklona za rođenje djeteta ili vjenčanje. Prigode su razne, a mi imamo poklone za sve.

Poklon možemo izraditi u potpunosti prema vašim željama i u zadanom budžetu ili možete odabrati poklon iz ponude naše internet trgovini shop.artdatus.hr

Imate ideju ali ne znate gdje naći potrebno ili želite personalizirani poklon? Naša široka mreža provjerenih suradnika omogućuje nam da realiziramo sve Vaše želje.

Kao novitet uvodimo i kompletnu uslugu organizacije poklona za konferencije, kongrese i razne evente. Poklone osmislimo prema Vašim uputama i željama te u dogovoru s vama odlučimo u kojem obliku, pakiranju i kojeg sadržaja će poklon biti. Također za vas odrađujemo i kompletnu logistiku od nabavke, pakiranja, prijevoza poklona do lokacije održavanja eventa kao i kompletnu pripremu poklona na eventu.

U suradnji s našim provjerenim partnerima možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu izrade promotivnih materijala (blokova, rokovnika, kemijskih olovka, vrećica, kutija, naljepnica…) i raznih drugih artikla koji mogu biti dio Vašeg poklona za sudionike.

Poklone dostavljamo na željenu adresu.

Budite zapamćeni, neka Vaš poklon ostavi pravi dojam.

Obratite nam se s povjerenjem!